Vocea reciclării materialelor plastice

//Vocea reciclării materialelor plastice

Vocea reciclării materialelor plastice

Scop: Creșterea gradului de conștientizare a publicului cu privire la reciclarea materialelor plastice;
Dezvoltarea pieței este un punct focal pentru o varietate de activități APR menite să crească conștientizarea publicului cu privire la reciclarea materialelor plastice și a industriei de recuperare și procesare a plasticului și pentru a crea mai multe oportunități de reciclare a plasticului. Ne străduim să extindem reciclarea materialelor plastice colaborând cu oficialii de stat și locali de gestionare a deșeurilor solide asupra metodelor de îmbunătățire a programelor lor de colectare pentru a crește cantitatea de material colectat de aceste programe și pentru a adăuga valoare rezultatului final.

Asociatiile pentru reciclarea plasticului lucrează pentru a educa publicul cheie despre cum să obțină mai mult din programele lor de reciclare a plasticului; dezvoltă programe care demonstrează cum să includă o varietate de materiale plastice în fluxurile de colectare; și să demonstrăm modul în care piețele de reciclare tratează acele materiale colectate. Ne străduim să ne asigurăm că publicul larg înțelege modul în care plasticul poate fi reciclat și să încurajăm participarea acestora la programele de colectare.

By |2022-01-17T09:38:22+00:00January 17th, 2022|Categories: Reciclarea maselor plastice|Comments Off on Vocea reciclării materialelor plastice

About the Author:

This website uses cookies and third party services. Settings Ok